Heste i ridning

Sara til stævne
Sara til stævne


Vore rytter Sara Lehtila

Sara:
Jeg hedder Sara Lehtilä, jeg er 29 år og kommer fra Finland.
I løbet af min karriere som rytter, har jeg i Danmark arbejdet for Mikaela Lindh, Morten Thomsen , Helgstrand og Maik Kohlschmidt.

Desuden har jeg en kandidatgrad i jura fra universitet i Helsinki.


Dressur er min store passion og jeg stræber efter den største harmoni med hesten.
For mig, er det vigtigste at ride hesten på blød, let og positiv måde. Jeg tror, at heste yder deres bedste, når de stoler på dig og vil arbejde for dig.
Jeg elsker processen med at uddanne heste, samt hverdagen i stalden for at give dem, det bedste jeg kan.

Jeg er en ambitiøs rytter og jeg elsker at vise hestene frem i konkurrencer.
På stutteri Strandagergård er jeg meget glad for, at modtage undervisning ugentligt hos Sanne Henningsen og hos Jesper fra Vallentin Dressage

Jeg har selv gode resultater fra stævne i Danmark og Finland. I Finland har jeg blandet andet vundet Breeders Prize competition og bedste 4-års konkurrence. Jeg har desuden repræsenteret i Nordic Baltionchip som ung rytter.

Mine styrker er, at ride på heste 4 år og opefter. Jeg har konkurreret op til mellemniveau, og jeg kan lave alle Grand Prix-bevægelser.

Hvis du planlægger at sende din hest til uddannelse/salg, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan planlægge den bedste vej videre, der passer til dig og din hest ☺️”


Sara kontaktes på telefon +358 40 718 9547

Ring gerne for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde

Her på Strandagergård tilbyder vi at tage alle typer heste, på alle niveauer ind i træning
Vi kan være behjælpelige med følgende:

Klargøring af hopper til kåring samt hingste til forbesigtigelse
Vi vil gerne kontaktes i god tid så vi kan planlægge træningen optimalt. Vi hjælper både til ekstiøre bedømmelse, saddelkåringer og forbesigtigelse, samt hingstekåring.

Tilridning
Hos os tilrider vi alle slags heste. Vi sørger for din hest får den rigtige start på sin grunduddannelse. Vi tilpasser træningen individuelt.

Videreuddannelse af heste
Vi hjælper glædeligt med at få din hest uddannet til det ønskede niveau. Sammen med dig vil vi ligge en plan for udviklingen. Vi tilbyder klargøring til egnethedstest og championater.

Kommission
Vi tager gerne din hest ind i kommision og træning frem mod et salg. Vi kommer primært til at reklamere på vores egen hjemmeside, ridehesten, samt sociale medier (facebook og instagram).

Ring/skriv for nærmere aftale så vi kan få lavet en ordning der passer begge parter

Prisen er 8.000kr. pr. måned
Dagspris 270kr. inkl. moms